Om oss

Link Prop Investment AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag som indirekt äger, förvaltar och hyr ut fastigheten Linköping Idédebatten 3 i Mjärdevi Science Park i Linköping.

Fastigheten är belägen i teknikföretagsområdet Mjärdevi Science Park, direkt intill Linköpings universitet och drygt fem kilometer sydväst om centrala Linköping.

Fastigheten

Fastigheten kommer, när ADQ-huset under året färdigställs, att bestå av tre fullt uthyrda kontorsbyggnader, byggnad B, ADQ-huset och byggnad D. Tillsammans har byggnaderna en total uthyrningsbar area om 25 159 kvadratmeter. På fastigheten finns det även 365 parkeringsplatser.

De största hyresgästerna är Veoneer Sweden AB och LM Ericsson.

Organisation

Bolagets organisation består av personer med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap om bolagsförvaltning, fastighetsförvaltning och ekonomisk förvaltning. Dessa personer utgörs av bolagets vd, Mattias Rickardsson, bolagets fastighetschef, Thomas Nilsson, samt bolagets och fastighetens ekonomiska förvaltare, Wilfast (Mattias Wilson och Stina Wilson med kollegor).

Förvaltare

Fastighetschef är Thomas Nilsson som ansvarar för fastighetsförvaltningen. Han har över 30 års erfarenhet av fastighetsförvaltning, transaktioner och finansiering.

Wilfast ansvarar för den ekonomiska förvaltningen.

Wilfast grundades 1992 och är en väletablerad fastighetsförvaltare och investeringspartner på den svenska fastighetsmarknaden och bolaget har sju anställda. Wilfast agerar som asset manager och investment partner.