Nyheter

 

Mattias Rickardsson ny vd i Link Prop Investment

Styrelsen i Link Prop Investment AB har utsett Mattias Rickardsson till ny vd. Han tillträder vid årsskiftet. 

Mattias Rickardsson kommer närmast från tjänsten som CFO för Mio AB. Dessförinnan har han innehaft ett flertal ledande befattningar på börsnoterade fastighetsbolaget Klövern, bland annat som ekonomichef.

Tjänsten som vd för Link Prop Investment är ett deltidsåtagande av samma omfattning som idag. Caesar Åfors kommer att kvarstå som vd till dess Rickardsson tillträder för att säkerställa en god överlämning.

"Vi har haft en effektiv rekryteringsprocess och jag är nöjd med att vi snabbt har hittat en ny bra vd. Mattias har lång erfarenhet, inte minst från fastighetsbranschen, och jag är övertygad om att han kommer att utföra uppdraget på ett utmärkt sätt", säger styrelseordförande Pontus Kågerman.

"Jag är glad att bolaget har funnit en bra lösning. Jag har tidigare arbetat med Mattias i många år och har stort förtroende för honom och hans förmåga", kommenterar avgående vd Caesar Åfors.

För ytterligare information, kontakta:
Pontus Kågerman, styrelseordförande
Link Prop Investment AB (publ)
Tel: +46 703 49 29 45

Denna information är sådan information som Link Prop Investment är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande.

Links aktier handlas på Nasdaq Stockholm First North med Wildeco Ekonomisk Information AB som Certified Adviser.

Prenumerera

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via e-post.